La recepta dels Pastanaga: pizzetes vegetals de carbassó

Foto:Carolina Fort

Foto:Carolina Fort

Avui el Sr. i la Sra. Pastanaga us volen convidar a provar una verdura molt i molt sana: el carbassó.

Tots sabem que als nens els hi encanten les pizzes i per això han pensat que aquesta recepta us encantaria.

És molt senzilla de preparar i amb uns colors molt divertits!!!

Vinga!!! Cap a la cuina!!!

collage pastanagues pizzetas

Foto:Carolina Fort

Ingredients:

  • 2 carbassons mitjans
  • 1 ou
  • 3 cullerades de formatge parmesà
  • 5 cullerades de farina
  • 1 pilota de mozzarella fresca
  • 1 tomàquet d’amanida
  • Oli
  • Orenga
  • All mòlt

Preparació:

1. Netegem bé els carbassons i els ratllem finament. Un cop ratllats els hi hem d’intentar treure el màxim d’aigua. Els deixarem en un colador i amb les mans anem apretant fins que surti gairebé tota l’aigua.

2.En un bol barregem el carbassó ratllat, l’ou, les tres cullarades de parmesà, les 5 de farina, l’all i l’orenga.

3. Un cop tenim la massa preparada,  en una safata de forn posem  paper de forn  i anem fent unes pilotes amb la massa. Després anirem aplanant amb l’ajuda d’una cullera fins que quedi una base.

4. Posem les bases en el forn preescalfat a 200 graus durants uns 10 minuts o fins que veiem que es comencen a daurar.

5. Les treiem del forn. Posem el tall de tomàquet i la mozzarella tallada en daus. Acabem amb un mica de orenga.

6. Per últim les tornem a posar al forn durant uns 5 minuts o fins que veiem que s’ha desfet la mozzarella.

Un cop les treiem del forn, i amb molta cura de no cremar-se, a tastar-les!

Quant a CAP Sant Rafael ICS

Centre d'atenció primària Sant Rafael de l'Institut català de la salut (ICS)
Aquesta entrada s'ha publicat en Receptes infantils i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari