Avui el Sr. i la Sra. Pastanaga us volen convidar a provar una verdura molt i molt sana: el carbassó.
Tots sabem que als nens els hi encanten les pizzes i per això han pensat que aquesta recepta us encantaria.
És molt senzilla de preparar i amb uns colors molt divertits!!!
Vinga!!! Cap a la cuina!!!
Ingredients:
- 2 carbassons mitjans
- 1 ou
- 3 cullerades de formatge parmesà
- 5 cullerades de farina
- 1 pilota de mozzarella fresca
- 1 tomàquet d’amanida
- Oli
- Orenga
- All mòlt
Preparació:
1. Netegem bé els carbassons i els ratllem finament. Un cop ratllats els hi hem d’intentar treure el màxim d’aigua. Els deixarem en un colador i amb les mans anem apretant fins que surti gairebé tota l’aigua.
2.En un bol barregem el carbassó ratllat, l’ou, les tres cullarades de parmesà, les 5 de farina, l’all i l’orenga.
3. Un cop tenim la massa preparada, en una safata de forn posem paper de forn i anem fent unes pilotes amb la massa. Després anirem aplanant amb l’ajuda d’una cullera fins que quedi una base.
4. Posem les bases en el forn preescalfat a 200 graus durants uns 10 minuts o fins que veiem que es comencen a daurar.
5. Les treiem del forn. Posem el tall de tomàquet i la mozzarella tallada en daus. Acabem amb un mica de orenga.
6. Per últim les tornem a posar al forn durant uns 5 minuts o fins que veiem que s’ha desfet la mozzarella.
Un cop les treiem del forn, i amb molta cura de no cremar-se, a tastar-les!