Sant Jordi a Sant Genís. V Concurs de dibuix infantil i literari.

  Concurs%20CARTELL
Avui volem informar-vos de la celebració del V Concurs de dibuix infantil i literari, III Premi Pere de la Fuente que organitzen els nostres veïns del barri de Sant Genís.

L’Associació de veïns de Sant Genís dels Agudells organitza un any més el concurs literari on poden participar totes les persones de totes les edats.
El lliurament del premi és realitzara al Centre Cívic Casa Groga el dijous 23 d’abril.
Important!!!! Teniu fins al 10 d’Abril per presentar les vostres creacions!!!
Les bases del concurs són les següents:
1. Els treballs que es presentin han de ser originals en la seva totalitat.
2. Cal presentar els escrits a ordinador o màquina d’escriure, o bé a mà, sempre i quan la cal·ligrafia sigui clara. Quedaran fora de concurs aquells treballs il•legibles o poc entenedors.
3.L’extensió màxima dels escrits serà de 2 fulls mida Din A-4 a una plana i a doble espai. La font serà Arial i de mida 12 pels treballs en prosa.
4.La temàtica dels treballs que es presentin serà lliure.
5.Els treballs poden estar escrits en català o castellà i en prosa o vers.
6.Hi ha 6 categories de premis pel concurs literari:
Adults (majors de 18 anys) prosa i vers;
Juvenil (de 12 a 18 anys) prosa i vers;
Infantil (de 6 a 11 anys) prosa i vers.
L’ organització i el jurat es reserven la possibilitat d’establir més franges d’edat segons el nombre de participants per a cada categoria, així com declarar desert el premi en qualsevol categoria si els treballs presentats considera que no tenen la qualitat suficient.
7.S’estableix una categoria especial de dibuix per a menors de 6 anys.
8.El jurat serà elegit per l’organització. La seva decisió serà inapel•lable.
9.La data límit per a la presentació dels escrits és el divendres 10 d’abril del 2015. Els treballs s’han de lliurar al C. C. Casa Groga. S’hauran de tancar dins d’un sobre, que es facilitarà en el mateix moment de fer la presentació, amb el pseudònim i edat del participant. Dins d’aquest sobre n’hi haurà un altre amb les dades reals del participant, que també es facilitarà en el Centre Cívic amb el pseudònim, nom real i telèfon de contacte.
10.El sobre amb les dades reals dels participants no s’obrirà fins que el jurat no hagi decidit els guanyadors, els quals es donaran a conèixer en un acte públic el dijous 23 d’abril del 2015, a les 19:30 hores a la Sala d’Actes del Centre Cívic Casa Groga, Avgda. Jordà 27, on s’efectuarà el lliurament dels guardons.
11.El jurat i l’organització es reserven el dret d’excloure aquells treballs que no es considerin ètics, o que fomentin la violència, xenofòbia, etc…
12.Les obres guanyadores podran ser publicades al bloc i a la revista de l’Associació de Veïns de Sant Genís. Els guanyadors podran ser convidats també a una entrevista i a llegir el seu treball a Ràdio Sant Genís. La resta dels treballs podran ser recollits pels seus autors fins al 8 de maig del 2015 al local de l’A.VV., a partir d’aquesta data els treballs no recollits seran destruïts
13.D’entre tots els treballs literaris presentats en qualsevol de les categories, el jurat triarà el que al seu criteri i per la qualitat o valors transmesos, sigui mereixedor del III Premi Pere de la Fuente.
Us deixem amb el programa de la jornada i per qualsevol dubte us podeu dirigir a l’Associació de Veïns de Sant Genís dels Agudells que està situada a l’Avda. Jordà 29-31 i a la seva web.
Animeu-vos!!!
cartell%20gral-2

Quant a CAP Sant Rafael ICS

Centre d'atenció primària Sant Rafael de l'Institut català de la salut (ICS)
Aquesta entrada s'ha publicat en Celebracions, Tradicions i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s