La recepta dels Pastanaga: Rotllet de pollastre farcit

pastanaga espai

Foto: Carolina Fort

Hola nois  i noies!

Com veieu avui els Srs. Pastanaga han decidit fer una excursió una mica lluny: a l’espai.

I no hi han anat sols, la Molly els ha volgut acompanyar per anar a visitar una bona amiga, la Nuvoleta, que feia molts anys que no visitava.

Com que el viatge era una mica llarg, necessitaven preparar una recepta que fos senzilla, ràpida de fer i sobretot que es pogués menjar fred. I no oblidem que la Molly és celíaca per tant havia de ser apta per ella.

I aquí tenim aquest saludable rotllet de pollastre farcit i fet al vapor.

Els ingredients que necessitarem seran:

  • 300-400 grs. de carn picada de pollastre.
  • 10 olives negres o verdes.
  • 1 ou dur.
  • 1 ou.
  • 3 talls de pernil dolç.
  • Un grapat de nous.
  • Sal i pebre.

Si voleu, hi podeu afegir altres ingredients com pernil salat, altres fruits secs, formatge o el que més us agradi.

pastanga espai 2

Foto: Carolina Fort

Preparació:

  1. En un bol barregem la carn picada, l’ou, les olives negres tallades a trossets, el pernil dolç en talls petits, les nous picades i l’ou dur tallat a quadradets.
  2. Barregem tot fins que quedi ben barrejat.
  3. Estenem en una superfìcie un tall de paper film i posem tota la barreja. El rodolem fent la forma d’un rotllo i tanquem els extrems com un caramel.
  4. Agafem una olla on puguem fer el rotllo al vapor. Quan l’aigua comenci a bullir posem el rotllo, el tapem i deixem que es cuini durant 30 minuts.
  5. Traiem el rotllo i el deixem refredar.
  6. Tallem en talls i els podem acompanyar amb unes patates al forn amb espècies.

La carn de pollastre és una carn molt saludable, és baixa en greix, fàcil de digerir, conté vitamines i acid fòlic.

De fet és una de les primeres carns que introduïm en la nostra alimentació.

Doncs ja sabeu, cap al mercat a comprar tots els ingredients que necessiteu!!!

spacemanwalk_2a

Bob Case

 

Advertisements

Quant a CAP Sant Rafael ICS

Centre d'atenció primària Sant Rafael de l'Institut català de la salut (ICS)
Aquesta entrada s'ha publicat en Receptes infantils i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s