
Foto:Carolina Fort
Ufffffff!!!! Com apreta la calor i quines ganes de menjar coses fresquetes!!!!
Segur que tots esteu igual que els Srs Pastanaga, amb molta calor i amb ganes de fer receptes que siguin saludables i que us refresquin.
Doncs els Srs Pastanaga, no us decebran i us porten una recepta mega-súper-híper fàcil de fer: una crema de meló.
Tan sols necessitareu tres ingredients:
Meló.
Iogurt normal o desnatat (pot ser natural o bé de coco).
Pernil salat.
I sí! Encara que semblin uns ingredients per fer unes postres, aquesta recepta és un primer plat que podem menjar tant per dinar com per sopar.
Com ja sabeu, és recomanable menjar 5 peces de fruita i hortalisses al dia, i a l’estiu encara més perquè ens refresquen i eviten que podem patir alguna de les conseqüències de les elevades temperatures.
El meló és una fruita amb moltes vitamines i que conté molta aigua, és saludable i apta per a totes les edats.
Doncs bé no perdem més temps i anem cap a la cuina a preparar aquesta crema.

Foto: Carolina Fort
Preparació:
Agafem mig meló que ens pot pesar aproximadament un quilo, traiem la pell i el tallem en quadrets petits.
En una batedora posem els quadrats de meló i aboquem dos iogurts, pot ser un natural o bé amb sabor de coco, les dues opcions queden molt bones.
Batem tot bé fins que ens quedi una crema.
El deixem a la nevera un mínim de dues-tres hores perquè estigui ben fresquet.
Per acompanyar la crema podem posar unes boletes de meló i fregir uns encenalls de pernil salat i posar-les per sobre de la crema. Els encenalls de pernil li donarà un toc cruixent molt agradable.
I com veureu la Síndria Molly pot perfectament preparar aquesta recepta!!!
Gaudiu de l’estiu!!!!