Les recomanacions d’alimentació infantil han canviat en els últims anys.
L’Agència de Salut Pública de Catalunya (Generalitat de Catalunya) va editar una nova guia d’alimentació l’any 2016 , en la que es modifiquen les recomanacions sobre l’alimentació complementària, tal com us explicàvem en aquesta entrada.
L’OMS i altres institucions sanitàries, com la mateixa guia de la Generalitat o el recent informe del comitè d’alletament de la AEPED , recomanen evitar els sucres en la primera infància, i posen de manifest que els cereals infantils instantanis tenen un alt contingut de sucre, malgrat el reclam publicitari “sense sucres afegits“.
Aquests cereals no són necessaris i els infants poden menjar els cereals naturals, com l’arròs, la civada, el blat de moro, la quinoa…o en altres formats: sèmoles, sopes, pa, pasta, etc.
L’alimentació infantil serà el tema del qual parlarà l’Hortensia Vallverdú, pediatra del nostre CAP, el dimarts 19 de juny a les 18h a la Biblioteca de Montbau en el marc del programa Punt científic (@PCientific) que L’Associació de Veïns de Montbau organitza junt amb Espai Nano.
Si voleu assistir-hi, contacteu amb la Biblioteca Montbau per fer la inscripció.
Us hi esperem!