La marxa nòrdica amb la “Setmana Internacional de Mercats”

IMG_6449El 31 de maig, el CAP Sant Rafael conjuntament amb el Mercat de la Vall d’Hebron, amb motiu de la Setmana Internacional de Mercats, varen organitzar una sortida de marxa nòrdica pel barri de la Teixonera.

Van participar una vintena d’usuaris i vam comptar amb la col·laboració de professionals del CAP com de l’Institut de Barcelona Esports (IBE) que organitzen setmanalment caminades des del CAP i des del Centre Cívic de la Teixonera.

IMG_7027A les 9.00 del matí ens vam trobar al Mercat de la Vall d’Hebron per iniciar amb els escalfaments, per posteriorment fer una volta pel mercat i encarar el C/Arenys on ens vsm aturar al Centre Cívic Teixonera per mostrar el punt de sortida de les caminades que organitzen des de l’IBE.

IMG_7028

Posteriorment vam travessar el Parc dels Garrofers per encarar l’Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer on ens vam aturar a visitar els Jardins de Martí i Codolar.

Els jardins de Martí i Codolar o Granja Vella, estan declarats d’interès local i varen ser construïts al segle XV i convertint-se l’any 1865 en el primer zoo de Barcelona.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Un cop visitats els jardins vam passar pel Camí de Sant Genís d’Horta i pujant pel Pas d’Isadora Duncan fins a acabar la sortida amb els estiraments al Mercat de la Vall d’Hebron, on els participants van rebre una peça de fruita.

La sortida que va tenir un alt índex de satisfacció i va ser gravada per Betevé i retransmesa en les notícies 73 del mateix dia. Us deixem aquí l’enllaç per poder-ho veure.

Vídeo Betevé

Quant a CAP Sant Rafael ICS

Centre d'atenció primària Sant Rafael de l'Institut català de la salut (ICS)
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitat física, CAP Sant Rafael, Celebracions i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari