El CAP Sant Rafael celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física.

PHOTO-2019-04-03-14-38-06El passat 3 d’abril vàrem organitzar un nou tastet de marxa nòrdica en el CAP Sant Rafael que va coincidir amb la setmana de la celebració del Dia Mundial d’Activitat Física.

Les infermeres Roser Escolà i M. Jesús Vázquez i la Dra. Imma Valls van acompanyar a una desena de participants a fer un recorregut pel barri del Vall d’Hebron i passant pel Parc de les Rieres d’Horta que connecta els barris d’Horta amb la Clota.

Tots ells i elles van gaudir de la pràctica de la marxa nòrdica, alguns d’ells ja veterans i d’altres que s’iniciaven en la pràctica i venien per fer un tastet de l’activitat.

PHOTO-2019-04-03-12-37-13

Aquest 2019 des del CAP Sant Rafael hem iniciat als tastets de marxa nòrdica per oferir als pacients un primer contacte amb l’activitat de caminar en bastons i per animar-se a fer posteriorment els tallers d’iniciació a la marxa nòrdica.

Us recordem que els pròxims tastets  seran el 8 de maig i el 6 de novembre a les 10 h per aquelles persones que no ho hagin provat i a les 10,30 h pels ja iniciats.

També recordar que el pròxim taller d’iniciació a la marxa nòrdica començarà el 18 de setembre fins al 23 d’octubre, durant sis setmanes els dimecres de 10,30 h a 12,00 h.

Si esteu interessat poder demanar més informació i apuntar-vos al taulell del centre.

Quant a CAP Sant Rafael ICS

Centre d'atenció primària Sant Rafael de l'Institut català de la salut (ICS)
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitat física, CAP Sant Rafael, Celebracions, comunitària, Marxa nòrdica i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari