Ús o abús de les pantalles: treballem’ho!

20191121_181657[1]

Des de les consultes del servei de pediatria del CAP fa temps que abordem el tema de l’ús de les tecnologies, potenciant la seva incorporació positiva en el dia a dia de les famílies i evitant el mal ús o ús problemàtic.
Emmarcat en el Programa Salut i Escola, també hem començat a fer intervencions amb els i les alumnes i amb les famílies dels adolescents. El passat 22 de novembre, a l’IES Narcís Monturiol, la infermera Anna Callés en col·laboració amb l’orientador educatiu del centre, Simón Aparicio, i les educadores  Candela Pérez i Laia Lasierra, van oferir una xerrada a les famílies sobre els riscos de les pantalles en la població adolescent.
Així, des d’un vessant bio-psico-social, van poder parlar de com detectar l’ús problemàtic, què podem fer i quins són els recursos que tenim a la nostra disposició al barri. També es va oferir a les famílies un espai per debatre i compartir reflexions i experiències que va ser molt participatiu i enriquidor.

20191121_181820 (1)

Quant a CAP Sant Rafael ICS

Centre d'atenció primària Sant Rafael de l'Institut català de la salut (ICS)
Aquesta entrada s'ha publicat en InfoCAP, Programa Salut i Escola i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari